KValité & SErvice

Sedan 2006 har Alltisol AB varit ledande inom isolering av ventilationskanaler, brandtätning och ljudtätning. Vår långa erfarenhet på området har gett oss en djup förståelse för våra kunders behov och krav. Vår filosofi är enkel: att erbjuda högsta möjliga kvalitet och service till våra kunder.

Kvalitet är vårt främsta fokus. Vi strävar alltid efter att använda de bästa materialen och de mest avancerade teknikerna för att säkerställa att våra projekt håller högsta standard. Våra välutbildade och erfarna tekniker är dedikerade till att utföra arbete av högsta kvalitet och att uppfylla alla säkerhetskrav.

Vår service är lika viktig som vår kvalitet. Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras specifika behov och mål. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders krav och budget.

Vårt företag har byggt upp ett gott renommé genom åren, och det är något vi är mycket stolta över. Våra nöjda kunder har varit våra bästa ambassadörer och har rekommenderat oss till andra. Vi värdesätter vårt rykte och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Ventilation

Isolering av ventilationskanaler är avgörande för att förhindra värme- och ljudspridning samt att undvika kondensbildning. Det skapar en energieffektiv och tystare ventilationssystem samtidigt som det bevarar inomhusklimatet.

VS

Isolering av värmerör, vattenrör och kylrör är nödvändigt för att minska energiförlust, förhindra kondensbildning och säkerställa effektiv funktion av värmesystem, vattenförsörjning och kylning. Det förbättrar också långsiktig hållbarhet och minskar underhållskostnader.

Brand/Ljudtätning

Vi specialiserar oss på brand- och ljudtätningar som uppfyller de högsta standarder och krav inom olika klasser. Vår expertis säkerställer säkerhet och ljudisolering i olika byggnadsprojekt.